Bezoekersregistratie | Bezoekersregistratie.nl

Het registreren, beheren en controleren van het volledige traject dat een externe bezoeker in het gebouw of op het terrein van een bedrijf of instelling aflegt. Dit traject begint bij het maken van een bezoekafspraak en eindigt bij het fysieke vertrek van de bezoeker.

Wat is bezoekersregistratie?

Meest voorkomende redenen om bezoekers te registreren:

Wet & regelgeving: Bij een audit van een certificeringsbureau of een controle van de overheid kunt u met rapportages aantonen dat uw organisatie conform de geldende wet- en regelgeving werkt. U bepaalt welke informatie daarbij zichtbaar en toegankelijk is voor de verschillende gebruikers.

Veiligheid: Uw beveiligingsmedewerkers en BHV’ers verkrijgen realtime inzicht in de risco’s binnen het bedrijf en de beheersing daarvan. Iedere bezoeker is op de hoogte van de procedures en veiligheidsvoorschriften van uw organisatie.

Hospitality: Bezoekers voelen zich welkom door zowel de professionele als persoonlijk ontvangst. Snel en efficiënt toegang verlenen met een persoonlijke bezoekerspas.

Kostenbesparing: Makkelijk en aantoonbaar te realiseren met een (deels) onbemande receptie. De locatie dient daartoe aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Uitgebreid en onafhankelijk advies op basis van ervaring

G10 en bezoekersregistratie.nl hebben het meest uitgebreide assortiment oplossingen op het gebied van bezoekersregistratie. Of het nu gaat om een traditioneel registratieboek, één van onze standaardoplossingen of volledige maatwerkoplossingen – al dan niet bemand –, wij stellen de vraag van onze klanten centraal waardoor u kunt rekenen op onafhankelijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring.

✔ Uw vraag staat altijd centraal

✔ Van eenmanszaak, bedrijvenverzamelgebouw tot multinational

✔ Voor ieder budget een passende oplossing

✔ Deskundige projectbegeleiding

✔ Modulair en volledig configureerbaar

Druk op onderstaande knoppen voor meer informatie. U wordt doorverwezen naar de site van G10.

Bezoekersregistratieboek GuestManager® software Onbemande receptie Maatwerk Ticketing ID-kaart beheer

Oplossingen op maat

Bij ons krijgt u onafhankelijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring.

Bel ons op 075 - 640 35 35 voor advies

Vragen?

Meer informatie over onze bezoekersregistratie oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Waar kunnen wij u verder nog mee helpen?

Bezoekersregistratie.nl © 2015-2021