Over ons | Bezoekersregistratie.nl

Ruim 20 jaar ervaring

Wij zijn begonnen als exclusief vertegenwoordiger van Tempbadge© (identificatieproducten die door verkleuring zichtbaar ongeldig worden wanneer de geldigheidsduur is verstreken). Tot op de dag van vandaag worden deze producten, die voor het efficiënt identificeren van bezoekers uitermate geschikt zijn, toegepast.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat zich marktleider mag noemen op het gebied van bezoekersbeheer. Onze systemen zijn in eigen beheer ontwikkeld, modulair opgebouwd en bestaan uit een combinatie van effectieve en gebruikersvriendelijke (webbased) software en een breed pakket aan betrouwbare hardware.

Wij verzorgen het gehele traject

Van eerste kennismaking tot installatie, training en onderhoud. Wij werken nauw samen met alle betrokken afdelingen bij onze opdrachtgever (Facility, Security, Safety, Communications en ICT). Zo kunnen wij een gedegen advies op maat uitbrengen en vervolgens een vlekkeloze installatie en implementatie van onze oplossingen garanderen.

Met onze labels/merken IDsupply en NFCsupply zijn wij een one-stop-shopping-organisatie voor bedrijven die bezoekers ontvangen.

Oplossingen op maat

Bij ons krijgt u onafhankelijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring.

Bel ons op 075 - 640 35 35 voor advies

Vragen?

Meer informatie over onze bezoekersregistratie oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Waar kunnen wij u verder nog mee helpen?

Bezoekersregistratie.nl © 2015-2021